Продължава предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е

...
Продължава предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бойко Борисов събра актива на ГЕРБ във Видин

Продължава предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Днес той приказва пред огромен брой симпатизанти на партията във Видин.

„ 2 години плащаме за беззаконието и лъжите. На 2-ри април с хартиената бюлетина, тъй като единствено на нея и вярвам. Ще обърна внимание на лъжите на Бойко Рашков. Той излъга, че е решил казуса с миграцията. Дни по-късно починаха двама служители на реда в Бургас. Няколко служители на реда починаха поради политическо безхаберие. Най-големият проблем не е че всички центрове за бежанци са претъпкани, а че всички западноевропейски страни са претъпкани с бежанци, минали през България. И те ще ни бъдат върнати назад – стотици хиляди. Няма кой да пази българския интерес “. Това съобщи някогашният вътрешен министър и претендент за народен представител от ГЕРБ- Младен Маринов.

„ Единственият фактор, който се справяше с миграцията беше Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Миграцията е външнополитически проблем. Нашият поръчител за справяне с престъпността и миграцията е господин Борисов “, акцентира той.



„ На 2-ри би трябвало да си върнем страната, тъй като тя е на автопилот и лети към пропастта. За задачата би трябвало да убедим още хора да гласоподават. Силата не е в партиите, а в хората, които поддържат партиите. Нека на 2-ри да отидем до урните и да победим, с цел да има държавно управление “, прикани Маринов.

Очаквайте детайлности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР